Marton László visszatérhet a színházi világba: több helyre is hívták rendezni

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Marton László színház metoo rendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton László zaklatási ügyének kirobbanása után lemondott a Vígszínházban betöltött főrendezői posztjáról, ahogy a Színház és –Filmművészeti Egyetemről is eljött. Négy hónap telt el száműzetése óta, de most visszatérhet a színázi világba.

Marton László zaklatási botrányát Sárosdi Lilla robbantotta ki, ő vállalta először a történetét, utána pedig több nő is vádolta a főrendezőt névtelenül. Minden négy hónappal ezelőtt kezdődött, akkor a rendező lemondott posztjáról a színházban és az egyetemen is.

Marton László visszatérhet Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Azóta kerüli a nyilvánosságot és a színházakat is, de a Független Hírügynökség információi szerint visszatérhet, ugyanis több helyre is hívták rendezni: Veszprémbe, ahol az egykori Marton-tanítvány, Oberfrank Pál az igazgató, valamint a Rózsavölgyi Színpadra, ahol Zimányi Zsófia irányítása mellett mutatnak be sikerrel darabokat. A lap megkereste a színházi szakma néhány képviselőjét, és arról érdeklődtek, hogyan vélekednek Marton László visszatéréséről, a legtöbben megengedőek és egyetértőek voltak.

Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta azt üzeni a fanyalgóknak, hogy ne foglalkozzanak velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-baratnoje-azt-uzeni-a-fanyalgoknak-hogy-ne-foglalkozzanak-veluk.htmlBerki Krisztián és barátnője már nem rejtőzködnek, ezúttal egy reggeli műsorban beszéltek arról, hogy milyen a szerelmük, és mennyire foglalkoztatja, vagy zavarja őket az a nagy figyelem, amit mostanában kapnak. TV + SztárokOrigoKöztudottan hisz az UFO-kban Robbie Williams, most elmondta, hogyan találkozott velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-koztudottan-hisz-az-ufo-kban-robbie-williams-most-elmondta-hogyan-talalkozott-veluk.htmlRobbi Williams énekest senkinek sem kell bemutatni, és azt is sokan tudják róla, hogy hisz az ufókban. Most egy tévéműsorban beszélt arról, hogyan és hol találkozott velük. TV + Sztárok--Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--Jenna Jameson volt pornósztár mostanában az anyaságnak él, szoptatós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-jenna-jameson-volt-pornosztar-mostanaban-az-anyasagnak-el-szoptatos-fotot-posztolt.htmlJenna Jameson ma már nem a felnőtt filmeknek él, hanem gyermekeinek. Most épp egy olyan fotót töltött fel az Instagramra, amelyen legkisebb gyermekét, Batel Lut szoptatja. TV + Sztárok--Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.