Nyolcadik nő vallott Marton László zaklatásáról

Forrás: MTI/Beliczay László -
Marton László metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton Lászlóról először Sárosdi Lilla vallott, őt követte több nő is név nélkül, ezúttal a nyolcadik áldozata is előállt a történetével. 

Marton László, a Vígszínház volt főrendezője ellen egyre több nő vall. Sársodi Lilla színésznő volt az első, aki nyilvánosságra hozta, hogyan zaklatta őt a producer, őt pedig sok nő követte névtelenül. Eddig heten vannak, akik a főrendezőt vádolják, nemrég pedig a HVG.hu-nak beszámolt a nyolcadik áldozat is.

Marton László ellen már a nyolcadik nő vall Forrás: MTI/Beliczay László

Egyetemista korában kapott gyakorlati lehetőséget a Vígszínházban, lélekszakadva rohant a megbeszélésre, mert szerencsétlenségére pont kimaradt egy metró. Azt pedig a lelkére kötötték, hogy ne késsen.

Féltem is, hogy ezzel mindent elrontottam.

A Tanár úrral, ha hébe-hóba összefutottam, kedélyesen elcsevegtünk. Nyilván ő már nem emlékszik semmire"

Damu Roland és Linda szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-damu-roland-es-linda-szakitottak-a-szinesz-tarsat-keres.htmlDamu Roland néhány hónappal ezelőtt a Fókusz műsorában mutatta meg új szerelmét, Lindát. Arról beszélt, végre talán megtalálhatja a boldogságot, és már a babát is tervezték. Nos, ebből nem lesz semmi, a színész és a lány szakítottak. TV + Sztárok--Asszisztensét is zaklatta Harvey Weinstein: 40 milliót fizetett a hallgatéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-asszisztenset-is-zaklatta-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein áldozatainak száma egyre csak nő: ezúttal egy volt asszisztense tálalt ki a zaklatásról. Hiába kapott 40 milliót a hallgatásáért, inkább visszafizeti, minthogy csendben maradjon. TV + Sztárok--Abortusza volt a Luxusfeleségek sztárjának, Vasvári Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-abortusza-volt-a-luxusfelesegek-sztarjanak.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című megosztó reality gazdag feleségek hétköznapjait mutatja be. 5 szép és tehetős nő enged bepillantást otthonába, családi életébe, sokszor többet is láttatnak, mint amennyit a jóízlés megenged. Ezúttal a csapat szőke hisztérikája mesélt múltbéli tragédiájáról. TV + Sztárok--Verebes István a Facebookon magyarázza véleményét a szexuális zaklatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-verebes-istvan-magyarazza-velemenyet-a-szexualis-zaklatasrol.htmlVerebes István az Egyenes beszéd című műsorban mondta el véleményét Marton László zaklatási ügyében, amiért aztán sokan támadták. Most a Facebookon szólalt meg újra.TV + SztárokOrigoSzakításáról vallott Dér Heni: ezért ment tönkre a kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20171023-szakitasarol-vallott-der-heni-ezert-ment-tonkre-a-kapcsolata.htmlVárkonyi Andrea a párkapcsolatokról beszélgetett a vendégeivel, amikor a zavaró szokásokra terelődött a szó. Dér Heni elárulta a Micsoda Nők! című műsorban, hogy volt már olyan kapcsolata korábban, ami pontosan emiatt ment tönkre. TV + Sztárok--Megbánta a szakítást Nagy Réka: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20171023-megbanta-a-szakitast-nagy-reka.htmlA FEM3 csinos műsorvezetője, Nagy Réka meglepő dolgot mondott Várkonyi Andrea műsorában, a Micsoda Nők!-ben.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.