Bereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie.

Bereczki Zoltán habár kevesebbet látható a képernyőn, nincsen kevesebb dolga. Színházi előadásokra készül, saját produkciós céget alapított, és épül a saját lakása is. Az elmúlt évek tapasztalatai megváltoztatták és sok mindenre megtanították a színészt: rájött, hogy nem sok állandóság volt az életében.

Bereczki Zoltán életébe beköltözik az állandóságForrás: Bielik István

Sok mindent tanultam az elmúlt években, Most számomra a legfontosabb az otthonteremtés, hamarosan elkészül az új házam, és költözhetek" – árulta el a Best Magazinnaka színész, aki megkezdte a holmijai kiválogatását is, de a felesleges dolgok elhagyása amúgy is jellemző mostanában az életére. Az évek során rájöttem, hogy sok felesleges dolog van az életemben, amire nincs szükségem. Ezt pedig messze nem csak a tárgyakra értem. Sőt, elsősorban a felesleges kapcsolatokat, lelki béklyókat kellett kidobálnom az életemből" – vallotta be Bereczki Zoltán, aki úgy érzi, új korszak kezdődik azzal, hogy hamarosan beköltözik a házába. „Eddig minden átmeneti volt az életemben. (...) Úgy érzem, egy komoly kapcsolat akkor jöhet az életembe, ha már mindent elrendeztem" – árulta még el a színész.