Végvári Ádám, a Neoton frontembere elővigyázatosságból végrendelkezett

halál zene Végvári Ádám végrendelet Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végrendeletet készített Végvári Ádám, a Neoton frontembere. Leszögezte: nem készül a halálra, de sokat utazik, és szeretné, hogy baj esetén tisztázottak legyenek az anyagi kérdések.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember időben megfogalmazza a végrendeletét. Nekem három gyermekem és hat unokám van, elég nagy a családom. Ki tudja, mikor esik a fejemre egy tégla?" - mondta Végvári Ádám, a Neoton frontembere a Ripostnak. A zenész ugyanis nemrégiben készíttette el végrendeletét. A 67 éves Végvári hozzátette: sokat utazik mind a zenekarral, mind pedig feleségével, a repülés és az autózás pedig egyaránt veszélyes.

Óvatosságból végrendelkezett Végvári Ádám Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt is elárulta, sok olyan családot látott már, amik azért szakadtak szét, mert az egyik családtag halála után tisztázatlanok maradtak az anyagi dolgok. "Óriási botrányok és évekig elhúzódó perek is előfordulnak ilyenkor" - mondta Végvári Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.