David Schumacher autóverseny Forma-1 Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nemcsak két, hanem négy tehetséges autóversenyzőt számlál a legendás Schumacher család, hiszen Ralph fia, David és unokatestvére, Mick is a pályán rója a köröket. David pedig Dubajban második lett a Forma-4 versenyen. 

Feltehetően nem kis örömet okozott a csalában, amikor Ralph Schumacher fia második helyezést ért el a Forma-4 versenyen Dubajban. A globalsprot.news szerint az apja nyomdokaiba lépő David végső célja, hogy bejusson a Forma-1-be, és ő is a száguldó cirkuszban versenyezhessen. A hétvégén aratott fényes sikerét Instagram-oldalán köszönte meg csapatának és rajongóinak.

Egyébként nemcsak ő, hanem unokatestvére, Michael Schumacher fia, Mick is a pályán bontogatja szárnyait, ő már Forma-3-ban versenyez.

Happy with my first Formula 4 test with the team US Racing thanks for the good work and the nice day boys✅

David Schumacher Official (@davidschumacher1) által megosztott bejegyzés,

Időjárás: esővel érkezik a tavaszi meleghttp://www.life.hu/news/20180306-idojaras-esovel-erkezik-a-tavaszi-meleg.htmlA hidegtől hamarosan elbúcsúzhatunk, de sokkal vidámabbak nem lesznek a napok: esős, borongós, szürke időre számíthatunk. News--Joseph Chin egy 14 éves fiút ölt meg, most a börtönből posztolt Instagram-profiljárahttp://www.life.hu/news/20180305-joseph-chin-egy-14-eves-fiut-olt-meg-most-a-bortonbol-posztolt-instagram-profiljara.htmlMartin Dinnegan mindössze 14 éves volt, amikor Joseph Chin megölte. A gyilkos a rácsok mögül hozott létre egy titkos Instagram profilt, hogy megmutassa, milyen az élete a börtönben. A felvételeken táncolt és cigarettát szívott. NewsOrigoEltűnt egy 14 éves kislány Csepelrőlhttp://www.life.hu/news/20180306-eltunt-egy-14-eves-kislany-csepelrol.htmlA rendőrség nagy erőkkel keresi.NewsOrigoA Dhakába tartó repülőjáraton maszturbált és erőszakoskodott egy 20 éves férfi (18+)http://www.life.hu/news/20180305-a-dhakaba-tarto-repulojaraton-maszturbalt-es-eroszakoskodott-egy-20-eves-ferfi-18.htmlPornót nézett laptopján, meztelenre vetkőzött és önkielégített egy 20 éves férfi a Kuala Lumpurból Dhakába tartó repülőn. Az utasok megkötözték. NewsOrigoRejtélyes nyomokat találtak a hóban: azt gyanítják, ufók voltakhttp://www.life.hu/news/20180305-rejtelyes-nyomokat-talaltak-a-hoban-azt-gyanitjak-ufok-voltak.htmlKülönös nyomra bukkantak az ufókutatók az elhagyatott Déli-Georgia szigeten. Sokan azt gyanítják, ufók szálltak le a környéken, de mások szerint van ésszerű magyarázat a történtekre. NewsOrigoA korai univerzumból érkezett jelet fogott egy rádióantennahttp://www.life.hu/news/20180305-a-korai-univerzumbol-erkezett-jelet-fogott-egy-radioantenna-tudomany.htmlAz univerzum legelső csillagainak korát sikerült meghatározniuk a kutatóknak abból a gyenge jelből, amelyet egy ausztrál rádióantenna fogott a napokban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.