Ördög Nóra túl sok feladatot vállalt: pihenőt kellett tartania

Forrás: Youtube/Nánázsia -
pihenés feladat Bajusztria Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra sem számított rá, hogy olyan népszerű lesz a videóblogjuk, amilyen végül lett. Az emberek imádják nézni az utazásaikból készül bemutatókat, de úgy néz ki, kezd kifogni rajtuk a videós anyagok elkészítése. Túl sok feladatot vállaltak, erről írt Facebook-oldalán.

Ördög Nóra és Nánási Pál ázsai utazásukat mutatta meg először videós naplóban a nyilvánosságnak, arra viszont nem számítottak, hogy ilyen népszerű lesz. Az emberek imádják nézni a kalandjaikat, ezért döntöttek úgy, hogy az utazásaikat a továbbiakban is megörökítik. Úgy tűnik azonban, hogy többet vállaltak, mint amennyit elbírnak, Nóra legalábbis biztosan: Facebookon kért elnézést a legújabb vlogjuk késlekedése miatt.

Ördög Nóra annak idején a vlogjuk sorsáról is sírva nyilatkozott Forrás: Youtube/Nánázsia

sok feladatot vállalok, többet, mint amit elbírok vagy amit egyesek szerint kellene.


Az epizód ettől még majdnem kész lett, éjszakánként csinálgattuk, de még nem 100%-os. Úgy meg nem tehetjük ki.

Külön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az oka

Külön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Vajna Timi Arnold Schwarzeneggerrel vacsorázik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-vajna-timi-arnold-schwarzeneggerrel-vacsorazik.htmlVajna Timi az ebédet még Andy Vajnával fogyasztotta el, a vacsorát azonban már egy igazi sztárszínésszel: Arnold Schwarzenegger volt a partnere. TV + SztárokOrigoStohl András leteremtette A Piramis játékosát, aki megszegte a szabályokathttp://www.life.hu/sztarok/20180307-stohl-andras-leteremtette-a-piramis-jatekosat-aki-megszegte-a-szabalyokat.htmlA Piramis szabályai szigorúak: ha valaki már bent ül a Piramisban, akkor a kint maradt játékossal semmilyen módon nem kommunikálhatnak egymással. Szilvi megszegte ezt a szabályt, amit Stohl András nagyon szigorúan vett: majdnem vége lett a játéknak. TV + SztárokOrigoBorbély Alexandra és Nagy Ervin Kaliforniában romantikáznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-borbely-alexandra-es-nagy-ervin-kaliforniaban-romantikaznak.htmlBorbély Alexandra és Nagy Ervin még nem tért vissza Kaliforniából, kihasználják az ott töltött időt. Romantikus fotót posztotlak. TV + Sztárok--Liptai Claudia Instagram-oldalát már 100 ezren követikhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-liptai-caludia-instagram-oldalat-mar-100-ezren-kovetik.htmlLiptai Claudia egy szelfivel köszönte meg rajongóinak, hogy egyre többen követik oldalán. TV + Sztárok--Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-igy-oleli-egymast-toth-gabi-es-krausz-gabor-foto.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata nem titok azok előtt, akik követik a két celebet Instagramon, és úgy tűnik, már ők sem akarnak titkolózni. Miután az összefonódó kezeikről posztoltak, most azt mutatták meg, hogy ölelik egymást. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit válásáról vallott: másfél évbe telt, mire túltette magát rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-abraham-edit-valasarol-vallott-masfel-evbe-telt-mire-tultette-magat-rajta.htmlÁbrahám Edit több mint 20 év után vált el férjétől, ennek feldolgozása nagyon sok időbe telt: másfél év és egy szakértő segítsége is kellett hozzá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.