Külön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az oka

gyerekek Nánási Pál utazás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését.

Nánási Pál Dubajba utazott, míg Ördög Nóra a gyerekekkel Ausztriába indult síelni. Nem kell azonban megijedni, a sztárpár nem veszett össze, videóüzenetben magyarázták el rajongóiknak, hogy miért döntöttek úgy, hogy a következő napokat külön töltik.

A csapat egyik fele megy Dubajba, az nem hirtelen felindulásból történik egyébként, elég régóta érő dolog, hogy megnézi apósom is Dubajt, mert ő még nem látta. És a sógornőmmel, Szabinával a minap arra jutottunk, hogy végül is, amíg a fiúk odavannak Dubajban, akkor mi mért ne utazhatnánk el valahova a gyerekekkel." – mesélte Ördög Nóra, mire a férje egyből reagált: „Csak ez kizárólag olyan hely lehet, ahova én nem nagyon akarok menni."

Kiderült ugyanis, hogy Nánási Pál egyáltalán nem rajong a hóért. Bár szeret síelni, az ezzel járó macerát, a felöltözést és a hideget sem kedveli, így ha lehet, akkor meghagyja ezt az élvezetet a feleségének és gyerekeinek.

Évek óta egyedül él az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja, Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-evek-ota-egyedul-el-az-irigy-honaljmirigy-egykori-tagja-ambrus-zoltan.htmlEgyedül él és anyagi problémái is vannak az Irigy Hónaljmirigy egykori énekesének, Ambrus Zoltánnak. TV + Sztárok--Viaszbaba: a színházi zaklatásokról nyilatkozott a szeretőhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-viaszbaba-a-szinhazi-zaklatasokrol-nyilatkozott-a-szereto.htmlHosszú ideig minden a színházakban történt zaklatásokról szólt, eddig azonban a Viaszbaba nem nagyon nyilatkozott ebben a témában, pedig ő is bennfentesnek számított egykor a teátrumok világában. Most azonban megszólalt: azt állítja, semmi nem változott. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa újabb posztja: visszatért - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-demcsak-zsuzsa-ujabb-posztja-visszatert-foto.htmlDemcsák Zsuzsa, miután az ATV-ből is közös megeggyezéssel távozott, csak ritkán hallat magáról. Ezúttal azonban nagy örömhírről számolt be. TV + Sztárok--Schell Judit kiosztotta Tolvai Renit, aki közösségi oldalán állt bosszút: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-schell-judit-kiosztotta-tolvai-renit-aki-kozossegi-oldalan-allt-bosszut-foto.htmlTolvai Reni A Dal című műsorban nem aratott osztatlan sikert a zsűri körében: Schell Judit több ponton is kritizálta az énekesnőt. TV + SztárokOrigoÁbel Anita elbúcsúzott a TV2-től: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-abel-anita-elbucsuzott-a-tv2-tol-foto.htmlÁbel Anita, ahogy azt a Life.hu is megírta, már korábban elárulta, a Sztárban sztár+1 második szériája után befejezi egy időre képernyős karrierjét és inkább egyéb dolgaira koncentrál.TV + SztárokOrigoKylie Jenner talán rajongóinak akar jelezni a baba nevét illetőenhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-kylie-jenner-talan-rajongoinak-akar-jelezni-a-baba-nevet-illetoen.htmlMindössze kicsiny jelekből olvashatnak a 20 éves valóságshow sztár rajongói, aki nemrégiben adott életet Travis Scottal közös kislányának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.