visszavonulás világsztár Hollywood mozifilm Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít.

Nem forgat több filmet a gyönyörű színésznő, Cameron Diaz, aki a karrier helyett a háziasszonyi szerepet választotta. Ezt a rajongók és filmkedvelők számára szomorú hírt a sztár barátnője, Selma Blair is megerősítette. Egy interjúban elmondta, Diaz ebéd közben osztotta meg vele ezt a sokak számára sajnálatos hírt.

Cameron Diaz visszavonult Forrás: Steve Jennings / Getty Images North America / AFP

A díva 2014-ben készített utoljára filmet, állítólag azóta minden szerepet visszautasított, és a vörösszőnyegen is egyre ritkábban lehet őt látni. Egyes pletykák szerint ennek az is az oka, hogy erősen fontolgatják az örökbefogadást - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.