Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, gyerekei miatta választják a jogi pályát

Forrás: Origo/Polyak Attila -
víz Galambos Lajos áram büntetőper jogi pálya ügyvéd Lagzi Lajcsi lopás jog gáz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, miután évekkel ezelőtt mocsai birtokán és a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók emberei. Lajcsi azt mondja: gyerekei miatta választják a jogi pályát, rájöttek, hogy fontos a társadalmi szerepvállalás. 

"Hatalmas bánat és seb ez a családom szívében. A gyerekekkel korábban próbáltunk róla beszélni, de ez mindig keserű könnyekbe fulladt, még nem nem dolgozták fel, ahogy én sem. 125 napig a poklot éltük át" - mondta a Lokálnak adott interjújában Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi, aki 2015 szeptemberében került előzetes letartóztatásba. Illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók mind a mocsai birtokán, mind pedig a nevéhez kötehető Boglárka Apartmanban. A zenész perét már kétszer elhalasztották, szerdán azonban elkezdődhet a tárgyalás.

Galambos Lajos és gyermekei a Story Gálán Forrás: Origo/Polyak Attila

A lapnak Lajcsi elmondta, hogy gyermekeit nagyon megviselte a külön töltött idő, így sokszor nyilvános szerepléseire is elkísérik, hogy még többet lehessenek együtt, valamint az ügy rádöbbentette őket, hogy a jogi pályát szeretnék választani.

"Ugyan mindegyik gyerekem muzikális, ők az elmúlt néhány év eseményei miatt rádöbbentek, hogy mennyire fontos a társadalmi szerepvállalás. Ahogy nekem, nekik is szívügyük, hogy másoknak segítsenek, éppen ezért a jogi pályát nézték ki maguknak. Istvánnak még messze van a pályaválasztás, Bogi és Lajos azonban egyértelműen úgy döntöttek, hogy ügyvédek lesznek. Egyikük a büntetőjogot, másikuk a polgárjogot választaná" - mondta a zenész, aki családjával tavasztól új otthonába költözik majd, ahol remélik, megszabadulnak a házkutatások rossz emlékeitől.

Meghan Markle félmeztelen fotóival zsarolja a királyi családot egy portálhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-meghan-markle-felmeztelen-fotoival-zsarolja-a-kiralyi-csaladot-egy-portal.htmlTopless felvételekkel zsarolja a királyi családot egy hírportál. A felvételek állítólag Meghan Markle-ről készültek, de valódiságuk még kérdéses. Harry herceg perre vinné a dolgot. TV + Sztárok--Hódi Pamela vallomása: "Sok évig elnyomásban éltem"http://www.life.hu/sztarok/20180320-hodi-pamela-vallomasa-sok-evig-elnyomasban-eltem.htmlHódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogyan érezte magát Berki mellett.TV + Sztárok--Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja indul New York állam kormányzói tisztségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-indul-new-york-allam-kormanyzoi-tisztsegeert.htmlCynthia Nixon, a Szex és New York című sorozat egykori sztárja hétfőn bejelentette, indul New York állam kormányzói tisztségéért - írta a BBC hírportálja.TV + SztárokOrigoErre senki sem számított: újra együtt mutatkozott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ujra-egyutt-mutatkozott-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú idő után végre együtt mutatkozott Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup. Hétfőn délelőtt, edzés után együtt hagyták el a Duna Arénát - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoJustin Biebert Bella Thorne-nal jelent meg egy filmpremierenhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-justin-bieber-bella-thornenal-jelent-meg-egy-filmpremieren.htmlSelena Gomez és Justin Bieber még csak nemrégiben szakított egymással, úgy tűnik azonban, hogy a fiú máris továbbélpett. Bella Thorne-nal jelent meg egy filmpremieren. TV + Sztárok--Még több gyerektartást követel Britney Spears-től exférje, Kevin Federlinehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-meg-tobb-gyerektartast-kovetel-britney-spearstol-exferje-kevin-federline.htmlBritney Spears gyermekeinek apja, Kevin Federline szeretne volt feleségétől még több tartásdíjat kapni, az énekesnő azonban ezzel nem ért egyet, mondván, már így is kisebb vagyont fizet havonta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.