Peter McMahon azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépet

Forrás: AFP/Mohd Rasfan -
megtalálás eltűnt repülőgép maláj gép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Malaysia Airlines 370-es járata 2014. március 8-án, hajnalban tűnt el  a Thai-öböl felett, és hiába tettek meg mindent azért, hogy megtalálják, egészen eddig nem sikerült. Egy férfi azonban most az állítja, ő tudja, hol van a gép.

Több mint négy évvel ezelőtt, március elején nyomtalanul eltűnt a Malaysia Airlines 370-es járata a Thai-öböl felett, nem ért el úti céljáig, ami Peking lett volna. A hatóságok mindent megtettek azért, hogy megtalálják a repülőt, sikertelenül.

Eg férfi azt állítja, tudja hol van a maláj gép Forrás: AFP/Mohd Rasfan

A gép keresésében többek között Malajzia, Kína, Vietnám, a Fülöp-szigetek, az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Indonézia, Szingapúr, Thaiföld és Új-Zéland is segítséget nyújt, hiába. Egy 64 éves amatőr baleseti nyomozó azonban azt állítja, tudja, hol van a 370-es járat maradványa. Peter McMahon felfedezését a Gooogle Earth segítségével tette, és határozottan kiáll amellett, hogy a 4 éve eltűnt gép nyomára bukkant, méghozzá 10 mérföldre délre a Mauritius közelében fekvő Round szigetétől.

Úgy véli, abszolút kivehető az óceánban lebegő gép farka és szárnyai is a Google és NASA által készített felvételeken. A férfi felfedezését elküldte a hatóságoknak is, akik Peter állítása szerint úgy gondolják, akár igaza is lehet a férfinak. Ezen a területen nem keresték egyébként a gépet - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.