Rubint Réka Zanzibár fitneszlady kiakadás tábor nyaralás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehervadt a mosoly Sebestyén Balázs arcáról, amikor megtudta, ugyanoda és ugyanakkorra szervezte nyaralását, mint Rubint Réka a fitnesztáborát. A fitneszlady meglepő módon reagált a hírre.

Sebestyén Balázs hónap végére foglalta le a nyaralását Zanzibárban, egy olyan helyen, ahol nem feltételezte volna, hogy sok magyarral összefuthat. Most kiderült, tévedett: ugyanis pontosan abban a szállodában, ugyanabban az időszakban tartja fitnesztáborát 200-300 fő részvételével Rubint Réka.

Persze ezt a tényt Balázsék meg is osztották a közösségi oldalon és a reggeli rádióműsorukban is alaposan kivesézték a témát, így most a műsorvezetőn röhög a fél ország. Eljutott ez a hír a fitneszlady-hez is, aki nem volt rest és azonnal reagált rá.

Nyugi Balázs! Fantasztikus egy hét vár Rád! Imádni fogod az én Drága Alakreformos csapatomat!" – írta Rubint Réka az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.