Tápai Szabina elárulta, nagyon megijedt, amikor az Instagram-oldala mellett a levelezési rendszerét is fel akarták törni, hiszen fontos szerződéseket tartalmaz email-fiókja.

Mint arról korábban már beszámoltunk, feltörték Tápai Szabina Instagram-oldalát és törölték a profilját. Kucsera Gábor kedvese most a TV2-ben mesélt arról, hogyan is jött rá arra, mi történt. Kiderült, az email-fiókjába is be akartak lépni a hackerek, de nem sikerült nekik.

Egy forgatáson voltam, amikor észrevettem, hogy nem tudok belépni a fiókomba. Majd kaptam egy email-t, hogy valaki fel akarja törni a levelezési rendszerem, ám abba szerencsére nem tudtak bejelentkezni. Azért az eléggé szíven ütött volna, ha az emailek és a szerződések más kezébe kerülnek." – mesélte a sportolónő, aki így 102 ezer követőt veszített el.

Tápai Szabinát persze felzaklatták a történtek, különösen azért, mert több olyan szerződése is van, amely alapján neki posztolnia kell a közösségi oldalára.

A férjem mondta, hogy most aztán milliókat bukunk, és összeomlunk, de azért ez nem történt meg" – mondta Szabina, majd hozzátette, a cégek nagyon megértőek voltak vele. Most új fiókot nyitott, amelyet pár nap alatt közel 20 ezren követtek be.