Sosem tanulta a cukrászmesterséget Palotás Petra, mégis olyan gyönyörű tortákat készít, amiknek mindeki a csodájára jár. Hamburgban még a híradóba is bekerült Petra a tortájával. 

Hamburgban sem tétlenkedik az RTL Klub egykori műsorvezetője, Palotás Petra. Az írás mellett a tortakészítésben talált önmagára, és olyan mesterien űzi, hogy nem győzi bezsebelni az elismeréseket. Ugyan sosem tanulta a cukrászmesterséget, Hamburgban egyre inkább terjed a neve, pedig nem akar üzletet, pénzt csinálni ebből, ez számára egy édes hobbi.

Palotás Petra tortáit nem győzik dicsérniForrás: Facebook/PetraPalotás

Az elismersét azért persze ő is szereti, ezért el is indult egy tortakészítő versenyen, de sajnos kizárták. Petra nem olvasta el alaposan a szabályokat, és még idő előtt közzétette az interneten a tortájáról készült képet. Ettől azonban még bemutatták kreálmányát, és bizony óriási sikert aratott. Óriási elégtétel volt, amikor két nappal később egy ismerősöm azzal hívott fel, hogy vegyem meg az egyik újságot, mert az én művem óriási fotója virít benne. Díjat ugyan nem nyerhettem, de ez nagyobb elismerést jelentett. A tortám még a híradóban is szerepelt. Számomra a legnagyobb elismerés az, hogy a profi versenyzők közül az én tortámat emelték ki" - mesélte Petra a Story Magazinnak

Palotás Petra Magyarországra költözik
Egy éve még az a hír járta, hogy Palotás Petra és családja hazaköltöznek. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy csak a nyárra térnek vissza Magyarországra. Túl sok szervezést igényel ugyanis a végleges visszaköltözés.