Palotás Petra Magyarországra költözik

Forrás: PROFOTO -
műsorvezető Palotás Petra költözés Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után tér haza Németorszárgból Palotás Petra és a családja. Most azt is megtudtuk, hogy miért változtatnak lakhelyet. 

Több évnyi németországi lét után döntött úgy Palotás Petra, hogy hazatér Magyarországra. Terveik szerint a 2018-as évet végig itthon fogják tölteni, a hírt pedig a közösségi oldalán tette közzé a sztár.

Természetesen mindenki rendkívül örül a változásnak, rengeteg kedvelés és örömteli komment érkezett a post alá. A költözésre azonban egy kicsit várnunk kell, hiszen a családnak sok mindent kell még megszerveznie, többek között a kislányuk iskoláztatását is.

Palotás Petra családjával együtt tér haza Forrás: PROFOTO

"Mostanában elkezdett hiányozni a televíziózás, a csapatmunka. A magam részéről nem tartom kizártnak, hogy egyszer valamilyen módon visszatérjek a képernyőre"

Ugyan már 8 éve letelepedtek Hamburgban, Petra nem tud szabadulni a kínzó honvágytól, így hát az egész család a sztáranyukával tart, hogy neki is teljesülhessenek az álmai - írta meg a Ripost.

Istenes Bence megmutatta németországi otthonát

Hazánk egyik legismertebb műsorvezetője eddig még soha nem engedett betekintést az otthonába. Most viszont egy fotó erejéig megmutatta, hol él éppen, amikor Kölnben tartózkodik. A fotót itt tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.