Köztudott, hogy Colin Farrell színész küzdött már drogfüggőséggel, azonban 12 évig józan tudott maradni. Az utóbbi évben nagyon sűrű volt számára forgatások szempontjából, így segítséget kért, nehogy újra a káros szerekhez nyúljon. 

A Meadows rehabilitációs klinikánál kapták lencsevégre Colin Farrell színészt, aki a jelek szerint újabb drogelvonóra készül. A hely egyébként népszerű a hírességek körében, olyan ismert művészek gyógyultak már itt mint Kate Moss, Selena Gomez vagy Kevin Spacey - írja a Dailymail. Farrell terápiás foglalkozásokon vesz majd részt az arizónai sivatagban lévő rehabilitációs kilinikán. Az egyhónapos kezelés 36 ezer dollárba, azaz több mint 9 millió forintba kerül. 

Colin Farrell nem akar újra drogfüggő lenniForrás: AFP/Andrew Goodman

Egy, a színészhez közeli forrás elárulta, hogy Farrell bár 12 éve tiszta, az utóbbi év sűrű forgatási rendje miatt félt, hogy újra a doroghoz nyúl. Így megelőzvén a bajt, szakértőktől kért segítséget. A felelősségteljes döntést az indokolta, hogy nem akart újra olyan mélyre kerülni, mint amilyen az elvonókúra előtt volt.