Katona Renáta flörtölés kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián Katona Renátában, vagyis Mazsiban megtalálta a társát. Komolyan gondolják, hogy együtt élik le az életüket, de Berki Krisztián azért nem hazudtolja meg magát: elárulta, szerinte minek kell beleférnie egy kapcsolatba. 

Berki Krisztiánnal villáminterjút készítettek, sok mindenről vall őszintén a sztár, a többi között kapcsolatáról is. A celeb Mazsiban találta meg élete párját, de azért szerinte egy-két dolognak bele kell férnie egy párkapcsolatba, így az övékbe is. Ilyen például a flörtölés, ami Berki Krisztián egyik kedvenc elfoglaltsága.

Berki Krisztián szerint ennek bele kell férnie a kapcsolatukba Forrás: Mokka

"Nekem mindig azt mondják, hogy állandóan flörtölök. Szeretek flörtölni. Ha a zöldségeshez lemegyek, akkor is flörtölök, vagy ha bemegyek egy bankba vagy irodaházba, akkor is flörtölök, mert ilyenkor kaphatsz egy olyan visszajelzést, ami esetleg elegendő a férfiúi hiúságának, de de nem akarsz továbbmenni"" - mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.