VV Fanni édesanyja tudhatja, ki írta a titokzatos levelet

édesanya titkos levél VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni édesanyja tudhatja, ki írta lánya haláláról azt a titokzatos levelet, amit valaki a Fókusz szerkesztőségébe juttatott el.

VV Fanni édesanyja úgy véli, abban a bizonyos titkozatos levélben leírtak nem fedik a valóságot és lánya nem egy vidéki disznóvágáson lett rosszul és drogoztatták be. Szerinte lánya sosem ivott annyit, hogy ne tudjon magáról és abban sem biztos, hogy ezt a levelet egy férfi írta. Az irományt Tomi néven szingózták, arról azonban egyelőre senki sem tud, ki lehet az...

VV Fanni Forrás: --

"A levélről azt gondolom, hogy a tartalma nem igaz. Elvileg már az sem felel meg a valóságnak, hogy a lakásából úgy vitték volna le Fannit. Egyáltalán hogy vitték be oda alélt állapotban? Ráadásul meg kellett volna találni a disznó DNS-ét is. Fanni soha nem ivott annyit, hogy elveszítse az eszméletét.

Ahogy nézegettem a levelet, szerintem ezt nem férfi, hanem nő írhatta."

- mondta a Blikknek Fanni édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.