Már nem csak két kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt villanyszerelőt keresnek Mosonmagyaróvár környékén, állítólag összesen négy férfinak veszett nyoma: ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak.

Nyomtalanul eltűnt összesen négy villanyszerelő Mosonmagyaróvár környékéről, mindannyian ugyanazzal az építési vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett. Eddig kettőről lehetett tudni, az egyikük az 52 éves Mácsik Zoltán, aki március 31-én találkozott korábbi munkaadójával. Az építési vállalkozó azt ígérte, kifizeti Zoltánnak elmaradt bérét, ám a férfi már nem tért haza a megbeszélésről.

Már nem csak Mácsik Zoltánt keresikForrás: RTL Klub

Később kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos szintén ugyanennek az építési vállalkozónak dolgozott Ausztriában, ő 2015 nyarán tűnt el ugyanúgy egy munkamegbeszélés után. A Hír Tv Riasztás című műsorának információi szerint ráadásul még két villanyszerelő tűnt el hasonló körülmények között. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, az építési vállalkozó, É.I. már előzetes letartóztatásban van emberölés gyanújával, bár holttesteket még nem találtak.