Baukó Éva adásban tudta meg, hogy kirúgták a gimnáziumból: videó

Forrás: Instagram/baukoeva -
gimnázium kirúgás Baukó Éva Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva édesapjával együtt szerepelt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, és természetesen róla is kiderült egy-két érdekesség. Volt, ami még számára is újdonság volt! Például megtudta, hogy kirúgták...

A botrányhősnőről a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban tudhattak meg még többet a nézők. Baukó Éva édesapjával vett részt a vicces show-ban, a feladatok során pedig olyan dolgok is kiderültek, melyekről még az egykori valóságshow-sztár sem tudott. A műsorban szembesült például azzal, hogy kirúgták a gimnáziumból...

Baukó Éva rájött, hogy kirúgták a gimnáziumból Forrás: Instagram/baukoeva

Kiderült, hogy Éva túl sokat hiányzott, ám ő állította, hogy nem tanácsolták el az iskolából. „Nem is rúgtak ki, miről beszélsz? De nem rúgtak ki!" – próbált magyarázkodni Éva, ám azt nem tagadta, hogy nagyon sokat lógott."Harmadikos koromban a gimiben megbolondultam. Én egyébként később fejeztem be a gimit, egy esti suliban, de akkor kitűnőre. De nem rúgtak ki, én mentem el" – mondta Éva, akiről az is kiderült, hogy egy pasi miatt hagyott ki egy évet. Végül a vitás kérdést Baukó Éva harmadikos bizonyítványa döntötte el, melyben azt írták, a tanulói jogviszonya kimaradással meghiúsult, a létszámból törölve.

Baukó Éva bizonyítványa Forrás: TV2

Ennek ellenére Baukó Éva továbbra is állította, hogy ő bizony negyedikben visszament az iskolába, de bejelentette, hogy nincs kedve oda járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.