Bálint Emese, vagyis a szűz színésznő reagált Puzsér Róbert szavaira

Forrás: balintemese.hu -
Puzsér Róbert reagálás Bálint Emese szűz válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Emesét, vagyis a 28 évesen szűz színésznőt nemrég ismerhette meg az egész ország, éppen azért, mert megőrizte ártatlanságát, és még mindig várja az igazit. Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül a jelenséget, Facebook-oldalán osztotta meg véleményét, melyre most Emese a Life.hu-nak reagált. 

Bálint Emeséről, vagyis a 28 évesen szűz színésznőről formált véleményt a Facebook-oldalán Puzsér Róbert. A kritikus szerint a színésznő ártatlansága nem erkölcsi megfontolásból következett, hanem csupán azért, mert túl magasak voltak az elvárásai. Bálint Emese a Life.hu-nak elküldte a reakcióját Puzsér soraira, melyből szemezgettünk. A színésznő a többi között sérelmezte a kritikus obszcén és durva megfogalmazását, szerinte egy ilyen érték nem ezt érdemli.

Bálint Emese reagált Puzsér Róbert durva kritikájára Forrás: balintemese.hu

A színésznő szeretne megismerkedni Puzsér Róberttel, hiszen szerinte nem formálható vélemény egy emberről úgy, hogy még egyáltalán nem is találkoztak.

Kíváncsian mennék el egy randevúra Puzsér Róberttel.

"

Én ezt az érintetlenséget művészként, 28 évesen KINCSNEK tartom,

"A közönségességet soha nem preferáltam, és a szüzességem iránti tiszteletlenséget pedig meggondolatlannak és felelőtlennek tartom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.