Demcsák Zsuzsa azóta teljesen eltűnt, hogy az ATV-től elbúcsúzott. Nem lehetett tudni, hogy mivel foglalkozik a volt műsorvezető, de most végre kiderült.

Demcsák Zsuzsa a TV2 után az ATV-hez igazolt, de nem tartott sokáig a csatornánál a pályafutása. Az emlékezetes Szanyi-interjú után távozott a tévétől a műsorvezető, azóta alig hallani róla, arról pedig egyáltalán nem lehetett tudni, mit is csinál most pontosan Zsuzsa. Most azonban elárulta az egykori műsorvezető: angoltanár lett.

Demcsák Zsuzsa angoltanár lettForrás: TV2

"Amikor a közgázra jártam, a tanítás volt az egyik mellékkeresetem. Fiatalokat készítettem fel közép-, illetve felsőfokú angol nyelvvizsgára. Jelen pillanatban hat gyereket tanítok, akiket különböző játékokkal sarkallok tanulásra, és segítek nekik a helyes kiejtés elsajátításában. A paletta széles. Azt is mondhatom, hogy a szenvedélyemnek hódolok. Imádom azt, hogy végre nyelvvel és gyerekekkel foglalkozhatok. Ezek a magánórák engem is nagyon feltöltenek. Jó látni, amikor kinyílik az elméjük, levetkőzik a gátlásaikat, a görcsöket, és a magyar iskolarendszerben rájuk pakolt megfelelési kényszereket. Borzasztóan jó érzés visszatalálni a gyökereimhez. Valószínűleg nem az lesz a jövőm, hogy kizárólag angoltanárként folytatom tovább, hiszen vannak más terveim is, de nem tudom elképzelni, hogy a tanítványaimat magukra hagyjam" - mesélte a Ripostnak Zsuzsa.