A sztárok annak ellenére próbálkoznak hazugságokkal, hogy az életüket nagyítóval figyelik, így aztán természetesen le is buknak. Jennifer Lopez és Beyoncé sem úszta meg a füllentést, de nem ők az egyetlenek, akik megpróbálták kozmetikázni kicsit az életük bizonyos részét. Senkinek nem jött össze, az igazság így, vagy úgy, de kiderült.

Jennifer Lopez

Jennifer LopezForrás: Instagram/Jennifer Lopez

Az énekesnő nagyon sokáig hazudott a születési évéről, teljesen feleslegesen. A sztár évekig azt harsogta, hogy 1970-ben született, ám kiderült, hogy ez nem igaz. Az énekesnőt egyszer ugyanis letartóztatták P. Diddyvel együtt egy lövöldözés miatt, az üggyel kapcsolatos iratok pedig nyilvánosságra kerültek. Ugyan végül kiderült, hogy Jennifer Lopeznek semmi köze nem volt a dologhoz, a valódi születési éve is kikerült. A sztár nem 1970-ben, hanem 1969-ben látta meg a napvilágot, tehát éveken keresztül letagadott korából egyetlen évet. Ezért nem érte meg hazudozni.

Brandy Norwood

Brandy NorwoodForrás: Getty Images/2018 Brian Stukes/Brian Stukes

Az amerikai énekesnő számára fontos volt, hogy mit gondolnak róla az emberek, ezért mindenkinek azt hazudta, hogy összeházasodtak gyermeke apjával. Ugyan ma már senki nem ítéli el, ha valaki házasságon kívül szül gyermeket, ki tudja miért, Brandy jobbnak látta, ha hazudik. Természetesen „válásuk" után kiderült, hogy soha nem is voltak házasok, így Brandy magyarázkodásra kényszerült. Elmondta, jó példát akart mutatni, de nagyon sajnálja, hogy nem mondott igazat.

Beyoncé

BeyoncéForrás: AFP/2018 Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnő egy élő legenda, nem kétség, hogy elképesztő hangi adottságokkal rendelkezik, de számára még ez sem elég. Írói munkáját is szereti előtérbe helyezni, előszeretettel hangoztatja, hogy a dalai saját szerzemények, pedig mindenki tudja, hogy ez nem így van. Nincs azzal semmi baj, ha egy nagy művész körül saját írói csapat forog, de Beyoncé valamiért nem akarja, hogy ez a kép alakuljon ki róla az emberekben. Ragaszkodik a hazugságához, pedig nagy művészek már nyilvánosan is felszólították egyszer, hogy hagyja abba, egyelőre azonban nem jártak sikerrel.

The White Stripes

The White StripesForrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Scott Gries

Az egyik legfurcsább és legbizarrabb hazugságot a The White Stripes szolgáltatta. A zenekar tagjai, Jack és Meg White ugyanis sokáig azt hazudták, hogy ők egy testvérpár, ezért azonos a vezetéknevük. Nagy botrány volt, mikor egy újság kiderítette, hogy valójában (szerencsére) semmilyen vérrokonság nem köti össze őket, a nevük azért azonos, mert házasok voltak... Jó ötletnek tűnt hazudni, mivel nem akarták, hogy a fuccsba ment románcuk a zenekar életére is hatással legyen, de végül belátták, hogy mégsem volt ez annyira nyerő húzás.

Terrence Howard

Terrence HowardForrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

Az Oscar-díjra jelölt amerikai színész és énekes szereti kicsit okosabbnak és képzettebbnek beállítani magát, mint amilyen valójában, sajnos azonban nem volt elég eszes, amikor hazudott. Terrence egy évig járt vegyészmérnöki képzésre még a színészkarrierje előtt, egy interjúban azonban azt állította, hogy azóta már le is diplomázott a Dél-Karolinai Állami Egyetemen. Kár, hogy ebben az iskolában nincs vegyészmérnöki képzés, és Terrence soha nem volt az egyetem diákja... Ezt egészen egyszerű lenyomozni, így világos, hogy a színész nem gondolta át túl alaposan ezt a hazugságot.