Morgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetik

Forrás: National Geographic/Zach Dilgard/National Geographic/Zach Dilgard -
metoo Morgan Freeman szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. 

Az egyik áldozat azt állítja, a híresség több hónapon át zaklatta őt, megpróbálta felemelni a szoknyáját, és tolakodó utalásokat tett az idomaira. Más kollégák szerint a színész gyakran illette lealacsonyító jelzőkkel a testalkatukat, arra kérte őket, hogy viseljenek kevesebb ruhát, vagy éppen látványosan megbámulta a dekoltázsukat. A nők szerint szörnyű volt Freemannel dolgozni, hiszen folyamatosan feszültség vette körbe a férfit, és csupán azért nem jelentették fel őt, mert féltek, hogy elveszítik a pozíciójukat - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Morgan azonnal válaszolt a vádakra:

Forrás: National Geographic/Zach Dilgard/National Geographic/Zach Dilgard

Freeman botránya megosztja a filmipart, még az is felmerült, hogy az életműdíját is elvehetik. A színész teljesen összetört a zaklatási vádak alatt, és úgy érzi, akár az egész életét tönkreteheti a botrány. Morgan mindenesetre a legújabb közleményében határozottan kijelentette, hogy soha nem molesztált senkit, a félreértett megjegyzéseket pedig bóknak, vagy kedveskedő viccnek szánta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.