Hétéves ikerpár az internet legújabb sztárja: fotó

modell fotó ikerpár sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éves korukban kapták az első két modell szerződésket az ikrek, akik meghódították az internetet és a fél világot.

Ava és Leah édesanyjuk elmondása szerint imádnak modellkedni és a lehető legjobb volt az időzítés, hogy hét éves korukban kaptak modellszerződést. Azóta számtalan ruhamárka arcai. Íme az ikerpár.

Meghan Markle filmbéli férje színésznőt szeret: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-meghan-markle-filmbeli-ferje-szinesznot-szeret-foto.htmlMeghan Markle-t először sorozatszínészként ismerte meg a fél világ. Sorozatbéli férje is jelen volt kedvesével a hercegné esküvőjén, aki szintén színésznő.TV + Sztárok--Majka kedvese, Hajni bikiniben mutatta meg tökéletes testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-majka-kedvese-hajni-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-foto.htmlMajka és családja Törökországban nyaral éppen, ahonnan a bikinis fotók sem hiányozhatnak. Hajnit elnézve, Majka nagyon szerencsés férfi...TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHosszú Katinka sok milliót veszíthet a váláson Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinka-sok-milliot-veszithet-a-valason.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup válása nem csak szakmailag és emberileg, de anyagilag is megviseli a volt szerelmespárt. TV + SztárokOrigoMegmutatta szerelmét Sári Évi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-megmutatta-szerelmet-sari-evi-foto.htmlSári Évi megmutatta párját, akivel egy csodás helyen pihennek.TV + Sztárok--Megyeri Csilla tagadja, hogy lenne valami közte és Dzsudzsák Balázs között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-megyeri-csilla-tagadja-hogy-lenne-valami-kozte-es-dzsudzsak-balazs-kozott-video.htmlFelröppent a hír, hogy lehet valami Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs között, hiszen együtt látták őket egy étteremben, ahol állítólag izzott köztük a levegő. Megyeri most interjúban tagadta a dolgot, azt mondja, csak barátság van köztük. TV + SztárokOrigoTóth Andi apró bikiniben csücsörített: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-toth-andi-apro-bikiniben-csucsoritett-foto.htmlTóth Andi nem csak szerelmes, de kirobbanó formában is van, amit nem fél megmutatni követőinek sem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.