Felröppent a hír, hogy lehet valami Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs között, hiszen együtt látták őket egy étteremben, ahol állítólag izzott köztük a levegő. Megyeri most interjúban tagadta a dolgot, azt mondja, csak barátság van köztük. 

"Nem vagyok aranyásó k@va!" - mondta a Borsnak adott interjújában Megyeri Csilla, akit többek között arról is kérdeztek, hogy mi van közte és a focista, Dzsudzsák Balázs között. Az előbbi mondattal pedig arra akart utalni, hogy nem azokra a férfiakra hajt, akiknek vastag a pénztárcája. Csilla azt is leszögezte: párjával, Zsoltival nagyon jó a kapcsolata.

Azt mondja, hogy régóta ismerik egymást, semmi nincs köztük, de - mint mondta - a debreceniek nagyon összetartóak, ezért is ültek egy asztalhoz az étteremben. 

A Bors megkérdezte Csilla egyik névtelenséget kérő barátját is. "Kétségtelen, hogy van köztük szikra, ha bevallják, ha nem! Balázzsal leveleznek is, azt nem tudom, miről, de hogy nem szakadt meg köztük a kapcsolat az ominózus közös ebéd után, az is biztos! Szerintünk Balázs rástartolt Csillára, a kérdés csak az, hogy Csilla mennyire veszi ezt komolyan" - mondta a lapnak a barát.