Krencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. 

Krencsey Hella, a ViaszBaba - Színésznőt szerettem könyv szerzője Facebook-oldalán rendszeresen osztott meg információkat az írásáról, és azt is sejtette, ki is az a színésznő, akivel ő éveken keresztül leszbikus kapcsolatban élt. Ugyan a művésznő nevét nem hozta nyilvánosságra, néhány sejtelemes fotót is közzétett már, ám a színésznővel kapcsolatos dolgok mind eltűntek a Facebook-oldaláról: feltörték. 

Feltörték a ViaszBaba Facebook-oldalát"Forrás: Mokka "

"A ViaszBabát megint feltörték, töröltek mindent, ami a SzínészNŐvel kapcsolatos. Vizsgálják az esetet, lesznek következményei" - írta ki közösségi oldalára Hella, majd egy kommentben azt is megemlítette, hogy hetente többször éri online támadás.

Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznő

Mint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!