Krencsey Hella eltűnt a Facebookról: nem tudni, mi történt

Forrás: Mokka -
viaszbaba színésznő Facebook Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krencsey Hella és a könyv oldala is eltűnt a Facebookról. Vajon ő szüntette be a profilokat, vagy valaki más keze van a dologban?

Krencsey Hella blogján és a Facebook-oldalán tájékoztatta az érdeklődőket arról, hol tart éppen a közte és a színésznő között folyó harc. Mint azt mindenki tudja, 8 évig éltek leszbikus kapcsolatban, ám utána nagyon elmérgesedett köztük a viszony, és a művésznő kapcsolati erőszak miatt be is perelte Hellát, pedig a volt szerető állítása szerint ő volt az, aki sérüléseket szenvedett.

Eltűnt a Facebookról Hella "Forrás: Mokka "

A Viaszbaba – Színésznőt szerettem című könyv szerzője néhány napja a Facebook-oldalán arról írt, megint feltörte valaki az oldalát, posztjából azt lehetett sejteni, hogy a színésznőre gyanakszik, hiszen minden a művésznő kilétével kapcsolatos információ törlődött. Mára pedig eltűnt mind a könyv oldala, mind Hella. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Hella szüntette-e meg az oldalakat, vagy esetleg valaki más miatt törlődött Facebookról...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.