Fogvatartójával is szexelt volna a szabadulásért cserébe a brit modell, Chloe Ayling

modell Milánó szex elrablás börtön Chloe Ayling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chloe Aylinget 2017-ben rabolták el néhány napra, a gyönyörű brit modell most elárulta, fogvatartójával akár le is feküdt volna, ha ezen múlik szabadulása.

Chloe Ayling brit modellt 2017-ben egy fotózásra invitálták Milánóba. Kiderült azonban, hogy a szervezők tulajdonképpen emberkereskedők és szó sincs fotózásról. A szépséget a helyszínen elkábították, hogy aztán később szexrabszolgaként adják el. Végül ez mégsem történt meg, a rablók elengedték a lányt, miután rájöttek, hogy egy kétéves gyermek édesanyja.

Az akció szervezőjét, Lukasz Herbát a rendőrök elfogták és börtönbe zárták.

Chloe Ayling (@chloeayling97) által megosztott bejegyzés,

A 21 esztendős Chloe most a The Sunnak bevallotta, ha úgy alakult volna, akár le is feküdt volna rablójával azért, hogy aztán szabadon engedje őt.

Hatalmas megkönnyebbülés, hogy sikerült kiszabadulnom, végre újra teljes életet élhetek. Az a hat nap maga volt a pokol. Miután hazatértem, sokan el sem akarták hinni, hogy igazat mondok. Akkor úgy éreztem, a túléléshez le kell majd vele feküdnöm. Megtettem volna, ha ezen múlik a szabadságom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.