II. Erzsébet brit királynő szabály Meghan Markle etikett Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle újabb hibát vétett, az alattvalók előtt szerette volna megfogni férje, Harry herceg kezét. Ráadásul a királynő is jelen volt az eseményen.

Nem lehet könnyű beilleszkedni a királyi családba Meghan Markle-nek: az ifjú hercegnének rengeteg új szabályt kell elsajátítania, ami egyelőre úgy tűnik, nem megy neki tökéletesen. A minap újabb hibát vétett.

Meghan, Harry herceg és a királynő a Buckingham-palotában tartott fogadáson vett részt és a szemfülesek az eseményen kiszúrhattak egy rendkívül kínos pillanatot. A hercegi pár épp az uralkodó mögött ballagott, amikor a hercegné meg akarta fogni férje kezét, annak ellenére, hogy az etikett alapján nem helyes az ilyen jellegű érintkezés az alattvalók előtt.

Harry jól tudta ezt és nem is fogta meg felesége kezét, inkább összekulcsolta maga előtt.

Meghan Markle soha többet nem ehet fokhagymáthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-meghan-markle-soha-tobbet-nem-ehet-fokhagymat-etiket.htmlKi gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. TV + Sztárok--Tatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-tatar-csilla-hadas-krisztaval-beszelgetett-tatar-34.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. TV + SztárokOrigoIstenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-istenhez-es-a-vallashoz-valo-viszonyarol-beszelt-havas-henrik-a-privatszferaban.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSztárok, akik kisebb mellekre vágytak: Ariel Wintertől Drew Barrymore-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180629-sztarok-akik-kisebb-mellekre-vagytak-ariel-wintertol-drew-barrymoreig.htmlAz se jó, ha túl kicsi, az sem, ha túl nagy. A mellméret estében is az arany középút a legmegfelelőbb, de keveseknek adatik meg ez természetesen. A legtöbben persze mellnagyobbításra jelentkeznek, de akadnak bizony olyanok is bőven, akik kisebb keblekre vágynak. Az alábbi sztárok például túl nagynak ítélték meg a melleiket, ezért kisebbet csináltattak. TV + SztárokOrigoBikiniben kapta el az eső Adát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-bikiniben-kapta-el-az-eso-adat-pinter-adriennt-foto.htmlAda napozása meghiúsult, de egy fotót azért lőtt és posztolta. Ennek pedig sokan örülnek. TV + SztárokOrigoÍme a francia-argentin meccs legszomorúbb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20180630-a-francaargentin-meccs-legszomorubb-pillanatai-a-2018as-foci-vbn.htmlArgentínát 4-3-ra legyőzte Franciaország, így a dél-amerikai csapatnak véget ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Az egyenes kieséses szakasz első összecsapása utáni szomorú pillanatokból szemezgettünk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.