Meghan Markle soha többet nem ehet fokhagymát

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
fokhagyma Meghan Markle etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. 

A királyi családban az ételek tekintetében afokhagyma az, ami a tiltólista élén áll: bárhová mennek, az ételükben semmilyen arányban nem szerepelhet a fokhagyma. Ezt úgy magyarázzák, hogy nem engedhetik meg maguknak azt, hogy fokhagymaszagtól bűzlenek. Nem véletlenül mondják az alattvalókra: fokhagymaszagú pór nép, míg a kékvérűek a bűnös összetevőhöz nem nyúlhatnak.

Érdekesség, hogy eljegyzésük előtt egy privát fogadáson Harry és Meghan titokban fokhagymás szószt evett.

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Bikiniben kapta el az eső Adát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-bikiniben-kapta-el-az-eso-adat-pinter-adriennt-foto.htmlAda napozása meghiúsult, de egy fotót azért lőtt és posztolta. Ennek pedig sokan örülnek. TV + SztárokOrigoMaradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFAhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-maradona-viselkedeset-nem-nezi-jo-szemmel-a-fifa-o-sem-tehet-meg-barmit.htmlAhogy már megírtuk, a minap ki kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kifordult magából csapata győzelme után. TV + Sztárok--Szexszel szedte ki a külföldi vendégekből a titkaikat Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szexszel-szedte-ki-a-kulfoldi-vendegekbol-titkaikat-cicciolina-szobalanykent.htmlCicciolina a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélt részletesen arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoViaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoKözmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigoBaukó Éva megint megmutatta kebleit, zöld fürdődresszben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-bauko-eva-megint-megmutatta-kebleit-szexi.htmlAmióta lefogyott Baukó Éva, azóta minden alkalmat megragad, hogy megmutassa testét. Ezúttal is így tett, követőinek pedig nagyon tetszik a zöld fürdődresszes fotó. Mutatjuk: TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.