Foci-vb 2018: Nyelves csókot váltott a lelátón Maradona és kedvese, Rocio Oliva

csók párkapcsolat Diego Maradona Rocio Oliva foci-vb nyelves csók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rejtette véka alá érzelmeit a lelátón Diego Maradona az Argentína-Franciaország mérkőzésen. Szerelmével, a 27 éves Rocio Olivával vadul csókolóztak mindössze néhány centiméterre a brazil legendától, Ronaldótól.

Nem zavartatta magát Maradona és nála sokkal fiatalabb kedvese, Rocio Oliva, akik hormonjaikkal küzdő kamasz módjára csókolóztak a lelátón - írja a The Sun.

Mindez az Argentína-Franciaország mérkőzésen történt, ahol néhány centire tőlük a brazilok legendás játékosa, Ronaldo foglalt helyet, aki igyekezett úgy tenni, mintha mellette nem egy zavarba ejtő jelenet zajlana épp.

Maradona és párja egymásnak estek Forrás: AFP/Saeed Khan

Focilázban égnek a legszexisebb brazil modellekhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-adriana-lima-brazil-szupermodell-is-szurkola-foci-veben.htmlÚgy tűnik, imádják a focit a brazil szupermodellek. Míg Gisele Bündchen gyermekével szurkol, addig Alessandra Amrosio egyenesen Moszkváig ment, hogy élőben drukkolhasson hazája együttesének. Adriana Lima pedig a barátnőivel szorított Brazíliának. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó nemcsak volt menyét, hanem unokáját is elküldi lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-pecsi-ildiko-nemcsak-volt-menyet-hanem-unokajat-is-elkuldi-lakasabol.htmlDöntés született abban a perben, mely három éve tart Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. A nőnek most ki kell költözni a színésznő lakásából, de nemcsak neki, hanem fiának is. TV + Sztárok--Megtartották II. Erzsébet gyászgyakorlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180702-megtartottak-ii-erzsebet-gyaszgyakorlatat.htmlMegtartották II. Erzsébet királynő gyászgyakorlatát. Az uralkodó halála után 10 napos nemzeti gyászra készülnek az országban. TV + Sztárok--Férjhez ment Kaley Cuoco, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ferjhez-ment-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja.htmlMásodszorra is férjhez ment az Agymenők című sorozat Pennyjét alakító színésznő, Kaley Cuoco. A gyönyörű ceremóniáról már néhány fotó is napvilágot látott. TV + Sztárok--Vízirendőrök ébresztették Kóbor Jánost, aki a hajójában szundikálthttp://www.life.hu/sztarok/20180702-vizirendorok-ebresztettek-kobor-janost-aki-a-hajojaban-szundikalt.htmlA Balaton vizén ringatózó hajójában szundikált el Kóbor János a napokban. Az Omega együttes frontemberét a vízirendőrök ébresztették, kiszúrták ugyanis, hogy a hajó irányítás nélkül sodródik. TV + Sztárok--Iniesta befejezte szereplését a válogatottbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-iniesta-befejezte-szerepleset-a-valogatottban.htmlA várakozásnak megfelelően Andrés Iniesta bejelentette, hogy a vasárnapi volt az utolsó mérkőzése a spanyol labdarúgó-válogatottban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.