Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Anglia szó szerint megőrült, amikor a csapatuk bejutott a legjobb 8 közé és eldőlt, hogy szombaton negyeddöntőt játszhatnak Svédország ellen.

Videó a kulisszák mögül

Amikor Southgate csapata továbbjutott, nem csak az utcán és a készülékek előtt, de a tévéstúdiókban is elképesztő örjöngésbe kezdtek. Erről kering most egy nagyszerű videó a neten.

Nagy-Britanniában az ITV közvetítette a meccset, a stúdióba pedig három sztárt, Gary Neville-t, Ian Wright-ot és Lee Dixont hívták meg szakértőnek. Az angolok továbbjutását követően aztán felkerült a netre egy videó, melyen látszik, hogyan élték meg azt a pillanatot, amikor Eric Dier belőtte a továbbjutást érő utolsó tizenegyest:

Ian Wright oda sem mert nézni, de ahogy meglett a továbbjutás, Dixonnal egymás nyakába ugrottak és üvölteni kezdtek. Természetesen Gary Neville is csatlakozott az örületes ünnepléshez.

Elképesztő csajok a lelátókon"Forrás: instagram.com/fifa2018fc "
Íme a legjobb 8 csapat legszexibb szurkolólányai
Kedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, milyen dögös csajok drukkolnak nekik!