Pártos Csilla és új párja a Balaton Soundon bulizott, ott adtak interjút a Borsnak. Pécsi Ildikó volt menye elmondta, hogy már új életet kezdett, és arról is beszélt, hogy neki már nem a ház a lényeg.

Pártos Csilla a riporter kérdésre elmondta, hogy a Soundra kikapcsolódni mentek a párjával. A fia is valahol a fesztivál területén tartózkodott, de nem akaszkodik rá. Csilla és a fia is élvezi a saját életét, ahogy a volt férje, a volt családja is. A kérdésre, hogy szerinte mikor záródik le a pereskedés elmondta, hogy számára már nem a ház a lényeg.

Pártos Csillát már nem érdekli a házFotó: Zih Zsolt/MTVA

"Nem a ház a lényeg. A ház az egy tárgy. Az embereknek az élete, az érzései a fontosak. És én ezt szeretném előtérbe helyezni. Azt szeretném, hogy ha mindenki más boldog volna az előző életemből és a mostaniból is. A tárgyakat nem lehet előtérbe helyezni. Az a fontos, hogy a lélek, a szeretet hogyan érvényesül. Én most boldog vagyok, szeretem a Danit, nagyon szeretem a fiamat, aki nagyon boldog, gyönyörűen folytatja az egyetemi tanulmányait, és örülök, hogy a volt férjem is boldog" - nyilatkozta Pártos Csilla.

A teljes interjút itt tudod megtekinteni.