A sztárok élete sokszor nyitott könyv az emberek előtt, de nem tudunk róluk mindent. Ugyan ismerjük az arcukat, hallgatjuk a zenéiket, nézzük a filmjeiket, de igazából nem ismerjük őket. Van azonban róluk véleményünk, ami nem mindig egyezik meg a valósággal. Ugyanis az, amit a külvilág felé mutatnak, csak egy része a személyiségüknek. Íme, néhány sztár például, akikről nem is hinnéd, milyen okosak, pedig azok!

Kesha

KeshaForrás: MTI/EPA/Nina Prommer

Az énekesnő dalai, és érdekes kijelentései – például az, hogy szexelt már szellemmel - nem éppen azt mutatták, hogy rendkívül okos volna. Amikor pedig otthagyta a középiskolát, az emberek végképp leírták, pedig nem kellett volna. Ugyanis mint kiderült, Kesha remek pontszámot ért el a központi teszteken, majdnem maximális pontot ért el, és csak a zene miatt nem jelentkezett pszichológia szakra.

Lisa Kudrow

Lisa KudrowForrás: Valerie Macon / AFP

Phoebe Buffet szerepében ismerte meg az egész világ a színésznőt, és valljuk be, az általa alakított karakter ugyan rendkívül szórakoztató, de nem feltétlenül a határtalan értelmi képességei miatt. Szerencsére Phoebe csak egy szerep, hiszen Lisa Kudrow-nak a valóságban biológiai diplomája van, és sokáig dolgozott a színészkedés előtt orvos édesapja mellett.

James Franco

James FrancoForrás: uk.burberry.com

A macsó hírében álló színészt sokféle szerepben láthattuk már, sokszor játszott olyan karaktereket, melyek nem az eszükről voltak híresek. James Franco pedig a furcsa viselkedésével érte el azt, hogy nem gondolják okosnak az emberek, pedig nagyon is intelligens. képzőművészeti mesterképzést végzett a Columbián, és PhD-hallgató Yale-en.

Cindy Crawford

Cindy CrawfordForrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

A modellekről hajlamosak azt hinni az emberek, hogy csupán szépek, és a csábos tekinteten kívül semmire nem képesek, pedig Cindy Crawfordi is több mint egy csinos arcocska. Kiderült, hogy az egész évfolyam osztályelsőjeként végzett a gimnáziumban, és teljes ösztöndíjat ajánlottak számára vegyészmérnöki szakra. Ugyan a modellkedés miatt ezzel a lehetőséggel végül nem élt Cindy.

Steve Martin

Steve MartinForrás: Mike Coppola / Getty Images North America / AFP

A bugyuta filmek királya a való életben koránt sem olyan félkegyelmű, mint amilyen karaktereket szinte egész élete során alakított. Steve Martin mindig bohócot csinált magából, az emberek pedig azt hitték, hogy valószínűleg nincs túl sok ésszel megáldva, pedig igen magas az IQ-szintje: 142-es, az amerikai átlag pedig 98 körül mozog. Tagja a Mensa nevű nemzetközi egyesületnek is, amely összefogja a magas intelligenciájú embereket tekintet nélkül korukra vagy nemükre.