Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartak

Forrás: Pixabay/Tero Vesalainen -
strand tűzoltó baleset telefon lopás figyelmeztetés
Svéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. 

A Newsner cikkezett arról a videóról, melyet svéd tűzoltók készítettek azért, hogy felhívják a szülők figyemlét arra, mennyire veszélyes, ha a strandon a telefonjukkal vannak elfoglalva.

Egyre több baleset történik ugyanis az okostelefonok miatt, pontosabban azért, hogy egy percre sem vagyunk képesek letenni őket. A tűzoltók is erre összpontosítottak videójukban, melyet már több ezren láttak. Kikapták a szülők kezéből a kütyüket, majd rámutattak gyermekükre, aki a szülők tudtán kívül játszott a vízben. Remélik, hogy minél többekhez eljut majd a figyelmeztetés.

Így búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--Megszólalt szakítás után Orosz Barbara műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-megszolalt-szakitas-utan-orosz-barbara-musorvezeto.html"Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa" - nyilatkozta Orosz Barbara a Blikknek. TV + SztárokLabancz Lilla megmutatta gömbölyű fenekét falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-labancz-lilla-megmutatta-gombolyu-feneket-falatnyi-bikiniben.htmlA képek szerint szinte paradicsomi körülmények között él Amerikában Labancz Lilla, most is a The Beverly Hills Hotelből posztolt egy képet, amelyen formás fenekét alig takarja valamilyen textil. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigoTolvai Reni bikiniben terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-tolvai-reni-furdoruhaban-terpesztett.htmlMegszokhattuk, hogy Tolvai Reni nemcsak fellépéseiről készült fotókkal és videókkal lepi meg rajongóit, hanem gyakran oszt meg magáról szexi képeket is. Így történt ez most is. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina egyetlen napra ment nyaralni: elmosta az esőhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-kulcsar-edina-egyetlen-napra-ment-nyaralni-elmosta-az-eso.htmlKulcsár Edinának ezen a nyáron nem lesz ideje a hosszabb kikapcsolódásra, de azért egyetlen napját szabaddá tette, ezt szánta nyaralásnak. Sajnos az is kudarca fulladt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.