Yvonne Dederick sovány csontsovány edzés
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. 

"Kicsit sovány vagy" - írta egyik kommentelője Yvonne Dederick, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének fotójához. Az üzletasszony köztudottan fitneszversenyekre jár, így nagyon oda kell figyelnie étrendjére és arra is, hogy mennyit sportol.

Ezen a fotón azonban tényleg, mintha picit soványnak tűnne. Bár Yvonne megnyugtatta a kommentelőt, azt írta: "Csak, mert épp behúztam a hasam."

#justdoit✔️ #mindandbodybalance

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés,

Andor Éva fürdőruhában mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-andor-eva-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlA barátságról mesélt Andor Éva, aki azt is elárulta, hogyan segített neki barátnője abban, hogy megtalálja a nyugalmat. A Tények híradósa az interjú közben bikiniben is megmutatta csinos alakját. TV + Sztárok--Munkaterápiával próbálta feldolgozni édesanyja elvesztését Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-munkaterapiaval-probalta-feldolgozni-edesanyja-elveszteset-majka.htmlMajka édesanyja hosszú betegség után távozott az élők sorából, a rappert természetesen nagyon megviselte a veszteség. Ennek ellenére egyetlen koncertjét sem mondta le. TV + Sztárok--Törőcsik Mari lányára bízta a gyászszertartása részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20180712-torocsik-mari-lanyara-bizta-a-gyaszszertartasa-reszleteit.htmlAzt tervezi, hogy visszatér a színpadra a hosszú lábadozás után Törőcsik Mari, ám 2016-ban megjelent könyvében arról is beszámolt, hogy felkészült a halálra. Végrendelkezett arról, hogyan helyezzék végső nyugalomra. TV + Sztárok--Hajdú Péter és Gelencsér Timi összemelegedtek a Balaton Soundon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hajdu-peter-es-gelencser-timi-osszemelegedtek-a-balaton-soundon.htmlHajdú Péter is ott volt természetesen a Balaton Soundon, szórakozásához megfelelő társat is talált: nagyon összemelegedett Gelencsér Timi egykori szépségkirálynővel. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián titoktartási szerződést írtak aláhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hodi-pamela-es-berki-krisztian-titoktartasi-szerzodest-irtak-ala.htmlHivatalosan is lezárult Berki Krisztián és Hódi Pamela között a gyermekelhelyezési per. A szigorú láthatási szabályok mellett egy titoktartási szerződést is aláírt az egykori pár. TV + Sztárok--Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-mar-nem-titok-kivel-tolti-idejet-amerikaban-hosszu-katinka.htmlA rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.