C. Ronaldo miatt fellendülni látszik az olasz gazdaság, stadion átpítést is fontolgatnak

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
gazdaság Juventus F.C. átigazolás Cristiano Ronaldo stadion C. Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, hogy Cristiano Ronaldo Olaszországba, a Juventushoz igazol, bár a szerződést csak hétfőn írja alá, ami évi 30 millió euros fizetést biztosít számára. A stadion átépítését is fontolóra vették, hogy többen férjenek be. 

Évi 30 millió eurót kereshet majd Cristiano Ronaldo Olaszorszában, a Juventusnál. A Bors cikke szerint a hírre az olasz gazdaság is fellendülni látszik, a torinói gárda részvényei az egekbe szöktek. A boltokból pedig elfogytak a C. Ronaldo mezek.

Cristiano Ronaldot várják az olaszok Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Azt írják az olasz La Repubblica című lapra hivatkozva, hogy az Allianz Stadium átépítését is fontolgatják, hiszen annyira megnőtt a kereslet a bérletek iránt.

Alberto Rolla építész azonban azt mondja, hogy az átépítés éveket venne igénybe, mivel meg kellene változtatni a stadion szerkezetét. Néhány szektor átalakításával néhány száz fővel lehetne emelni a nézőszámot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.