Egy szakértő szerint Maddie McCannt még a nyaralóban meggyilkolták

Forrás: Getty Images -
gyilkosság rendőrség maddie McCann elrablás eltűnés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 éve tűnt el 4 éves Maddie McCann egy portugáliai nyaraláson. Most egy bűnügyi szakértő azzal az elmélettel állt elő, hogy a kislányt még az apartmanban meggyilkolhatták. 

A bunte.de cikke szerint újabb fejlemény állhatott be a 4 évesen eltűnt Maddie McCann ügyében. A kislány és családja Portugáliában nyaralt, egyik este ő a szobában aludt, míg a szülők vacsoráztak. A kislányt elrabolták és a mai napig nem találják. Az eset még 2007-ben történt.

Maddie szülei azóta is reménykednek, a rendőrség sem adta fel a keresést, nemrégiben még további összegeket kaptak arra, hogy felkutassák a kis Maddie-t. Most egy bűnügyi szakértő, Moita Flores azzal az elmélettel állt elő, hogy szerinte a kislányt még az apartmanban meggyilkolhatták. Elméletét azzal indokolta, hogy az elkövetőnek nehéz lett volna észrevétlenül kivinnie a kislányt. A közelben pedig néhány vérnyomot is találtak.

A szülők természetesen reméleik, hogy gyermekük valahol még életben van, fel is háborodtak a szakértő véleményén.

Madeleine McCannt hazavárják szülei Forrás: Getty Images
Megérkezett Németh Lajos augusztusi előrejelzésehttp://www.life.hu/news/20180801-megerkezett-nemeth-lajos-augusztusi-elorejelzese-kaniukula.htmlNémeth Lajos elárulta, egyelőre nem látni a végét a kánikulának. NewsOrigoEgy békásmegyeri játszótéren borotválta altestét egy férfihttp://www.life.hu/news/20180801--egy-bekasmegyeri-jatszoteren-borotvalta-altestet-egy-ferfi.htmlA környékbeli lakók lettek figyelmesek arra, hogy egy férfi altestét borotválja egy békásmegyeri zárt játszótéren. A rendőrök elfogták a férfit, ám szabálysértést nem követett el. News--Levideózta a nő, ahogy belecsap a villám: videóhttp://www.life.hu/news/20180801-levideozta-a-no-ahogy-belecsap-a-villam.htmlElképesztő felvételt osztott meg a Facebookon egy skót nő: levideózta, ahogy belecsap egy villám. NewsOrigoCristiano Ronaldot Gareth Bale váltja majd a Real Madridbanhttp://www.life.hu/news/20180801-cristiano-ronaldot-gareth-bale-valtja-majd-a-real-madridban.htmlSokan találgatták, vajon ki veszi át a sztárfocista, Cristiano Ronaldo helyét a Real Madridban. A találgatásoknak azonban vége: kiderült, hogy Gareth Bale lesz az, aki Ronaldo helyére lép. News--Kiderült, kik haltak meg a nyárlőrinci autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20180801-kiderult-kik-haltak-meg-a-nyarlorinci-autobalesetben.htmlSzörnyű tragédia történt nyárlőrincnél: egy autóbalesetben meghalt egy család három tagja, bennégtek az autóban. Kiderült, hogy egy hagyományörző rendezványről tartottak hazafelé. NewsSoroksári gyilkosság: egy nő szerint a volt párja a tetteshttp://www.life.hu/news/20180801-soroksari-gyilkossag-egy-no-szerint-a-volt-parja-a-tettes.htmlLassan öt éve, hogy Krisztinát megfojtották Soroksáron futás közben, de a tettes nem kerül elő. Most viszont jelentkezett egy nő az özvegynél azt állítva, hogy a volt párja követhette el ezt a szörnyűséget. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.