Animal Cannibals kihívás rap rapper Józsefváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Animal Cannibals elindította a Yozsefváros című kihívást.

Mint arról már beszámoltunk, világhírű lett az Animal Cannibals Yozsefváros című dala: Kate McKinnon színésznő Jimmy Fallon műsorában rappelte el meglepően jó kiejtéssel. A videót már több mint 6 millióan látták.

A magyar együttes a sikeren felbuzdulva egy új kihívást indított „Rap like Kate" címmel: magyarul nem tudó, külföldiek jelentkezését várják videóban, akik hasonló ügyességgel feléneklik a számot. A fődíj pedig nem más, mint 40 palacsinta.

Meghan Markle nővére szerint a hercegné nem tervez találkozni apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-meghan-markle-novere-szerint-a-hercegne-nem-tervez-talalkozni-apjaval.htmlMeghan Markle a hírek szerint nemsokára Amerikába utazik, hogy rendezze kapcsolatát apjával, de a nővére szerint ez csak egy PR fogás, szó sincs találkozóról. TV + Sztárok--Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem akar összeházasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180806-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-nem-akar-osszehazasodni.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth már évek óta eljegyezték egymást, de házasságra úgy tűnik, nem fog sor kerülni. TV + Sztárok--Megszólalt Demi Lovato a túladagolása után előszörhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megszolalt-demi-lovato-a-tuladagolasa-utan-eloszor.htmlDemi Lovatót túladagolás miatt szállították kórházba július végén, most üzent mindenkinek, aki aggódott érte. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megdöbbentő szavakat vágott hozzá lánya vőlegényezhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-weisz-fanni-edesanyja-megdobbento-szavakat-vagott-hozza-lanya-volegenyez.htmlWeisz Fanni édesanyja nagyon félti lányát annak vőlegényétől: szerinte Hajmásy Péter elzárja tőle a lányát. TV + SztárokOrigoPamela Anderson kiejlentette, hogy elhagyhatja őt szerelme, ha már nem néz ki jólhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-pamela-anderson-kiejlentette-hogy-elhagyhatja-ot-szerelme-ha-mar-nem-nez-ki-jol.htmlPamela Anderson egy nála 19 évvel fiatalabb focistával alkot egy párt, de a színésznő nem számít arra, hogy életük végéig együtt lesznek: kijelentette, elhagyhatja őt párja, ha már nem néz ki jól. TV + Sztárok--Megviseli Orbán József halála az énekes egykori barátnőjét, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megviseli-orban-jozsef-halala-az-enekes-egykori-baratnojet-ginat.htmlTeljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.