Arnold Schwarzenegger luxus luxusüzlet biztonsági őr Gucci Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biztonsági őrök állták útját Arnold Schwarzeneggernek, amikor egy budapesti luxusüzletbe szeretett volna bemenni. A bolt szigorú szabályai szerint meghatározott létszámú vásárló tartózkodhat bent egyszerre, az őrök pedig az élő legendával sem tettek kivételt. 

Budapesten forgatja a Terminátor hatodik részét Arnold Schwarzenegger, aki nem bujkál a város lakói elől. Kerékpározik, edzőterembe megy, járja a várost. A Bors információi szerint most az Andrássy úton lévő Gucci üzletbe szeretett volna bemenni, ám az ajtóban útját állták a biztonsági őrök.

Az üzlet szabályzata szerint csak bizonyos számú vásárló tartózkodhat egyszerre az üzletben, így a színészt várakozásra intették. Ám ő inkább elkullogott.

Arnold Schwarzenegger nem jutott be a luxusüzletbe Forrás: ROB LATOUR/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK

"Nagyon gáz volt. Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni" - mesélte a Borsnak az egyik vásárló.

A lap munkatársai elérték a luxusüzlet vezteőjét, aki az alábbi választ adta kérdésükre: "Nincsenek információim arról, hogy nálunk járt volna, de a vendégeinkről egyébként sem nyilatkozhatunk" - válaszolta az üzletvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.