A forgatások nem csak mókából és kacagásból állnak, bizony vannak olyan kemény jelenetek, amikre nem lehet teljesen felkészülni. Íme, néhány sztár, aki csak némi alkohol elfogyasztása után tudott nekiállni egy-egy durvább epizódnak.

Margot Robbie

Margot RobbieForrás: Youtube

Nagy áttörést jelentett a színésznőnek A Wall Street farkasa, de ugyanakkor sokat is kívánt tőle. Rengeteg intim jelenete volt Robbie-nak, ami miatt nagyon ideges volt a színésznő, hiszen nem akárkivel szerepelt bennük, hanem Leonardo DiCaprióval. Hogy legyőzze félelmét, Margot néhány tequilával csillapította izgalmát a különösen nehéz szexjelenetek előtt.

Brad Pitt és Edward Norton

Brad Pitt és Edward NortonForrás: InterCom

A Harcosok klubját leforgatni sem volt éppen egy teadélután, nem csoda, hogy Brad Pitt és Edward Norton is piáltak olykor a szünetekben, hogy levezessék a filmmel járó stresszt. Az egyik alkalommal a piálgatás után elkezdtek golflabdákkal ütögetni, a rendező pedig felvette a jelenetet, persze adott némi instrukciót is a színészeknek.

Natalie Portman és Mila Kunis

Natalie Portman és Mila KunisForrás: Youtube

A két színésznő a Fekete hattyúban játszott együtt, ami szintén nem nevezhető könnyed filmnek, így a forgatása sem volt az. Natalie és Mila közös leszbikus szexjelenetük előtt érezték úgy, kell egy kis stresszoldó: egy üveg tequilát fogyasztottak el, mielőtt rögzítették volna az ikonikus felvételt.

Shia LaBeouf

Shia LaBeoufForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A Fékezhetetlen című film alatt nyúlt sokszor az alkoholhoz a színész. A gengszterfilmben egyébként is nagy szerepe volt az italozásnak, hiszen a főszereplő fivérek a szesztilalom idején jól menő csempészüzletet üzemeltettek, Shia LaBeouf pedig nagyon komolyan vette a feladatát, így elg gyakran állt részegen a kamerák elé.

Billy Bob Thornton

Billy Bob ThorntonForrás: Freeman Film

A színész a Tapló Télapó felvételei alatt italozott sokszor, ahogy ezt a szerepe is megkívánta. Bár a jelenetei nem voltak durvák, a hitelesség érdekében feláldozta magát Billy Bob Thornton... Később be is vallotta, hogy a karakter megfelelő ábrázolása érdekében elég sokszor lerészegedett.