Több autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Most lezárult a nyomozás, vádemelést kérnek az ügyészségtől. 

Fésűs Nelly színésznő még a tavalyi év novemberében ütközött össze több autóval és egy teherautóval az M0-ás autópályán. A Blikk cikke szerint egy ember könnyebben, egy pedig súlyosabban sérült meg, a színésznőt később gyanúsítottként hallgatták ki. 

Tíz hónap után most lezárult a nyomozás, a Budapesti Rendőr-főkapitányság vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek az ügy iratait. A lap úgy tudja, még mindig a Fésűs Nelly a baleset egyetlen gyanúsítottja. 

Úgy tűnik, még mindig Fésűs Nelly az ügy egyetlen gyanúsítottjaFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A közlekedési baleset ügyében az ügy iratai valóban megérkeztek az ügyészségre, az érdemi ügyészi döntés folyamatban van" – mondta a blikknek dr. Bagoly Bettina sajtószóvivő.

A színésznő korábban azt  nyilatkozta, hogy tartja a kapcsolatot a baleset sérültjeivel, dr. Kamarás Péter az ügytől független ügyvéd szerint ez, valamint előélete is enyhítő körülmény lehet. 

"Ezek enyhítő körülmények, amelyek a pénzbüntetés felé mutathatnak. Egy ilyen esetben ez minimum több százezer forintot, de inkább milliós összeget jelent. Az szinte biztos, hogy a vezetői engedélyét bevonják" - nyilatkozta a Blikknek az ügyvéd.