Weisz Fanni papírokkal igazolta, hogy nem adócsaló és tartozása sincs az adóhivatal felé.

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy anyuka adócsalással vádolja Weisz Fannit és férjét, mivel egy befizetett összeg után nem kapott számlát a modelliskolájuktól. A csinos modell ezt azonban cáfolja és hogy bizonyítsa igazát, a Blikknek elküldte a számlát.

Kértem, hogy keressék vissza a hölgynek adott számlát, amelyet meg is találtak, a cég 2017. április 18-án jelentette le az adóhatóságnak. Erre van bizonyíték is, de szörnyű, hogy védekeznem kell, miközben semmi rosszat nem csináltam. Sajnálom, hogy egy családi ügyből országos botrány lett."

Weisz Fanni állítja, nincs tartozásaForrás: Facebook/Weisz Fanni

Weisz Fanni azt a NAV által kiállított papírt is bemutatta, amelyen az szerepel, egyáltalán nincs tartozása. Mint mondja, számára teljesen érthetetlen, édesanyja, Ágnes miért állítja, hogy több milliós tartozása van.

Nem értem, miért mondja az anyukám, hogy milliós tartozásom van. Nagyon elszomorít, hogy minden lehetséges módon próbál lejáratni, olyan dolgokat állít, amelyek nem igazak! Kérlek, anya, hidd el, te jársz rossz úton! Engedd, hogy éljem az életem, és ne akarj rosszat nekem!"