Feljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskolát

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Weisz Fanni csalás modelliskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter.

A Weisz Fanni nevével fémjelzett modelliskolában történt csalás miatt fontolgatnak feljelentést a károsultak.Ahogy azt a Life.hu is megírta, egy anyuka már beszámolt a történtekről: nem kapott számlát a befizetett összeg után, és úgy tűnik, nem ő volt az egyetlen.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Forrás: FEM3 Café

Az édesanya halláskárosult lányát vitte el egy válogatóra. Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter és egy barátja vezényelték a dolgok üzleti részét, és mivel nagyon tehetségesnek találták a kislányt a félmilliós tandíjnak csak a felét kérték, ám helyben le kellett volna tenni 50 ezer forintot. A kálvária ezzel kezdődött, aki végül utalással fizetett, de később mégis úgy döntött, nem járatja lányát az iskolába.

Ennek ellenére három részletben követelték a fennmaradó 200 ezer forintot.


ügyintézőjüket, aki arrogáns módon közölte: ha nem fizetek, akkor kötbért kell fizetnem, ami a képzés teljes díja, azaz 495 ezer forint"

megtette a feljelentést a NAV-nál, mivel számlát azóta sem kapott.

Az ügy elterjedése után több család is jelezte az anyánál, és Weisz Fanni édesanyjának ügyvédjénél, dr. Halász Tamásnál, hogy hasonlóan jártak. A hatóságnál feljelentés fog történni a modelliskola ellen csalás miatt. "

az illetékes rendőrkapitányságra adjuk be a feljelentést csalás megalapozott gyanúja miatt.

Borsnak

Azt nem tudni, Weisz Fannit mennyire vonták bele a történésekbe, de a modell csak oktatóként dolgozik az iskolában, és az anyuka is azt vallotta, hogy olyan érzése volt, Fanni nem tud a körülötte folyó dolgokról. Természetesen Weisz Fanni édesanyja is megtesz mindent, hogy tisztázza lánya nevét.

Meglepetés útra vitte szerelme Curtist: a rapper érzéseiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-meglepetes-utra-vitte-szerelme-curtist-a-rapper-erzeseirol-vallott.htmlCurtist meglepetés születésnapi útra vitte szerelme, aki így akarta kiszakítani vőlegényét az elmúlt napok okozta stresszből. Mint ismeretes Majka a SZIN-en jelentette be, nem folytatja tovább a rapperrel, akinek drogproblémái vannak. TV + Sztárok--Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Napi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-napi-1000-forintbol-el-a-neoton-familia-volt-enekesnoje-pal-eva.html--A hajókapitány szerint a férje ölte meg Natalie Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-a-hajokapitany-szerint-ferje-richard-wagner-olte-meg-natalie-wood-szinesznot.htmlMegoldódhat Natalie Wood színésznő halálnak rejtélye: egyre több jel utal arra, hogy a férje lökte ki őt a hajóból azon a bizonyos éjszakán. TV + SztárokOrigoDiana hercegnőről eddig nem ismert fotót tett közzé barátnője Rose Moncktonhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diana-hercegnorol-eddig-nem-ismert-fotot-tett-kozze-baratnoje-rose-monckton-a-twitteren.htmlDiana halálának 21. évfordulója alkalmából egyik közeli barátnője, Rose Monckton közzétett egy fotót, ahol a kép mellett azt is elmondta, miként emlékszik a hercegnőre. TV + Sztárok--Instagram-videóban szólalt meg a siket szépség Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180901-instagramvideoban-szolalt-meg-a-siket-szepseg-weisz-fanni.htmlWeisz Fanni siketen született, ám mivel hatéves korában beültettek a fülébe egy implantátumot, hallókészülékkel hall is, és beszélni is tud. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.