Sem az arcát, sem pedig nevét nem akarta elárulni az a férfi, aki azt állítja, hogy időutazó, az óráját pedig a XVII. században felejtette. Azt mondja, óvnia kell biztonságát. 

Megszokhattuk már, hogy az Apex TV újabb és újabb időutazókat kutat fel, vagyis olyan embereket, akik azt állítják: képesek múlt, jelen és jövő között ingázni. Az Express cikke szerint most egy olyan férfi kereste meg őket, aki azt állítja, hogy régebben Londonban élt, és egy Kína által finanszírozott projektben vett részt. 

Egy titkos laboratúrium pincéjében, ahol állati hibrideket állítottak elő, és mindenféle kísérleteket végeztek, volt egy időgép is, a Time Queen. "Ez a legerősebb gép, mind  a múltba, mind a jövőbe lehet vele utazni" - mondta a férfi. 

Azt is elárulta, hogy egyszer elkövetett egy hibát, hiszen, amikor Kínába küldték az időgéppel, a XVII. században felejtette az óráját. Azt állítja: erről fényképes bizonyítéka is van. Ám arra az órára céloz, amelyet nemrégiben találtak meg egy katona sírjában, és sokan bizonyítéknak tekintették az időutazásra, ám azóta már megcáfolták a kutatók a hitelesnek vélt bizonyítékot.