Nehezen dolgozza fel a történteket a villamoson tűvel megszúrt nő

injekciós tű vérvétel 1-es villamos szúrás villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem látta az arcát, ám a férfi kezében látta a tűt az a nő, akinek egy vélhetően kábítószerek hatása alatt álló férfi injekciós tűt döfött a combjába a budapesti 1-es villamoson. 

A budapesti 1-es villamoson döfött injekciós tűt egy nő combjába egy fiatal férfi. Rosta Anita először nem akarta elhinni, hogy megszúrták, pedig az elsétáló férfi ökölbe szorított kezében látta a tűt.

"Igazából ezt nehéz feldolgozni, nagyon sok kommentet kapok, nagyon sok orvostól, egészségügyi dolgozótól segítséget" - mesélte a Mokkában. Miután látta combján a szúrás nyomát, kapott antibiotikumot, a vérvételre még 2 hetet kell várnia, utána további 1-et az eredményre. Számos fertőzést elkaphatott a tűtől, például AIDS-et vagy hepatitis-t.

"Vannak bizonyos vírusok, amelyeknek van lappangási ideje, és csak akkor tudják száz százalékosan azt mondani, hogy nem történt baj, amikor 2 hét eltelik" - mondta Rosta Anita.

A férfi nyomtalanul eltűnt. "Igazából egy olyan fiatalemberről beszélünk, akit tucatjával látunk. Persze, én sem figyeltem meg, nem tudnám azt mondani, hogy van valamilyen különös ismertetőjegye" - fogalmazott Rosta Anita, aki úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.