Nyáron költözött össze 23 évvel fitalabb szerelmével Fridával Pintér Tibor. A Nemszeti Lovas Színház igazgatója most terveikről mesélt. 

Összeköltözésük óta Pintér Tibor és a nála 23 évvel fiatalabb Frida kapcsolata nem volt zökkenőmentes

"Az összeköltözés után volt egy kisebb válság a kapcsolatunkban, mert nem volt könnyű összecsiszolódnunk. Frida elég nehezen viseli, hogy folyton dolgozom. A nyáron 40 fellépésünk volt a Nemzeti Lovas Színházzal, így az előadások után csak beestem az ágyba, és semmi időm nem volt rá" - mondta a Lokálnak Pintér Tibor. Most már elsimultak a gondok, közös jövőjüket tervezik. 

Pintér Tibor fél éven belül megkérheti párja kezétForrás: FEM3 Café

"Mostanra sikerült mindent rendeznünk. Frida megszokta a nagyvárosi életet, beiratkozott egy gyógymasszőrképzésre, és néhány darabban táncosként is közreműködik a színházban. Jövőre pedig a Testnevelési Egyetemre szeretne menni, aerobikoktató szakra. Boldogok vagyunk együtt, egyre jobban összecsiszolódunk, és egyre kevesebb köztünk a konfliktus is. Rengeteg tervem van a jövőre nézve, de nem akarom elsietni a dolgokat" - mondta a lapnak Tenya, aki azt is elárulta, hogy nem szeretné a 21 éves Fridát felelőtlenül semmilyen kötelékbe belerángatni, mindennek kivárják a maga idejét. 

"Egyenlőre most egy közös otthon megvásárlása a következő lépés, és ha minden ilyen gördülékenyen megy, szerintem fél éven belül sor kerül a lánykérésre is" - árulta el Pintér Tibor.