Elképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozón

Forrás: Vasvári Vivien hivatalos oldala -
Luxus Vivi Vasvári Vivien közönségtalálkozó rajongók népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.

Akár a világsztárok esetében: kígyózó sorok, óriási népszerűség, síró és órálig várakozó rajongók - így telt Luxus Vivi első igazi közönségtalálkozója.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien hivatalos oldala

"Nagyon jólesik, hogy ennyien keresnek és kedvelnek! Csodás volt a közönségtalálkozó, meglepően sokan voltunk, ráadásul meghirdettem, hogy a ruhakollekciómból az első négy lány kap egyet-egyet a saját méretében, talán ezért is akadt olyan, aki már korán reggel odaállt, hogy ő lehessen az első" - mesélte nevetve Vivi a Blikknek.

"Sokan úgy tartják, hogy a példaképük vagyok, de én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a közösségi oldalaimon keresztül megmutatom a saját életem, így próbálom motiválni az embereket. Nekem is erőt ad, ha másoknak tudok segíteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.