Détár Enikő elárulta: párja, Péter imádja rajta a szexi ruhadarabokat

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Détár Enikő szexi párkapcsolat ruhadarab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő és párja, Péter hosszú évek óta alkotnak már egy párt, közös otthonuk is elkészült. A színésznő tudja, hogyan kell fenntartani a tüzet: mindig csinos és ha párja kéri, szexi ruhadarabokat is szívesen ölt magára.

Détár Enikő imádja a ruhákat hordani és megálmodni is. Kevesen tudják csak róla, de sokszor visel saját tervezésű darabokat is. Párja, Péter is szívesen látja őt szexi, nőies darabokban, ám Enci elárulta, ha Péter fűzőben kívánja őt látni, akkor a színházba kell mennie, ugyanis annyit dolgozik.

Sztárban sztár 2017, Détár Enikő Fotó: Polyák Attila - Origo

"Otthon is vannak elegánsabb darabjaim, amiket akkor veszek fel, ha vendégek jönnek. Bár ez a legritkább, mert most, hogy elkezdődött az új évad, a premierekkel egymást érik az előadásaim itt, és a Madách Színházban is. Esélyem sincs a lazításra, nem tudom, mikor tudok pihenni, ugyanis a nyarat megint végigdolgoztam. Hosszú próbafolyamaton vagyunk túl. Egyelőre csak otthon és a kertben tudok pihenni. Otthonra is van egy pár szexi darabom. Nem titkolom, Péter nagyon szereti ezeket. De ha fűzőben szeretne látni, akkor eljön, és megnéz a darabban" - mesélte Enikő a Borsnak.

Csobot Adél üzent Bencének: lélekben mindig ott van velehttp://www.life.hu/sztarok/20181006-csobot-adel-uzent-bencenek-lelekben-mindig-ott-van-vele.htmlCsobot Adél megható üzenetet küldött szerelmének: lélekben ott van vele, amíg Bence műsort vezet. TV + SztárokOrigoVajna Timi még a spagettit is erotikusan eszi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-vajna-timi-meg-a-spagettit-is-erotikusan-eszi-foto.htmlVajna Timi minden fotója tiszta erotika: még a spagettit is úgy eszi, mintha szexi játékszer lenne.TV + SztárokOrigoTilla egykor alkholollal oldotta szorongásáthttp://www.life.hu/sztarok/20181006-tilla-egykor-alkholollal-oldotta-szorongasat.htmlMeglepő, hogy olyan sikeres emberként Tilla mégis sokszor szorongott, és alkalomadtán ezt alkohollal csillapította. TV + SztárokOrigoKim Kardashian bikinije elképesztően szexi: alig takar valamithttp://www.life.hu/sztarok/20181006-kim-kardashian-bikinije-elkepesztoen-szexi-alig-takar-valamit.htmlKim Kardashian megint hozta a formáját, és megmutatta követőinek hihetetlenül szexi testét, egy elképesztően aprócska bikiniben. TV + SztárokOrigoMegházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstockFérfiakat szedett fel, itatott le, majd rabolt ki egy szigetszentmiklósi nőhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ferfiakat-szedett-fel-itatott-le-majd-rabolt-ki-egy-szigetszentmiklosi-no.htmlKét férfit foszthatott ki az a szigetszentmiklósi nő, akit a budaörsi rendőrök fogtak el. A nő a gyanú szerint társkeresőn ismerkedett meg a férfiakkal, akiket leitatott, majd elvette értékeiket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.