Férfiakat szedett fel, itatott le, majd rabolt ki egy szigetszentmiklósi nő

Forrás: Shutterstock -
társkereső rendőrség Szigetszentmiklós videó rablás nyomozás Budapest Budaörsi Rendőrkapitányság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két férfit foszthatott ki az a szigetszentmiklósi nő, akit a budaörsi rendőrök fogtak el. A nő a gyanú szerint társkeresőn ismerkedett meg a férfiakkal, akiket leitatott, majd elvette értékeiket. 

Internetes társkereső oldalon Krisztina néven ismerkedett férfiakkal a 27 éves J. Viktória. A gyanú szerint szeptember 18-án Budapesten találkozott egy 35 éves férfivel, akivel olyan italt itatott, amelytől öntudatlan állapotba került. Ezt kihasználva elvette a férfi mobiltelefonját és ezüst nyakláncot.

Ezt követően a szigetszentmiklósi nő szeptember 19-én egy szintén internetes társkereső oldalon megismerkedett egy budaörsi férfival. A gyanúsított aznap este felment a sértett lakására, ahol alkoholt fogyasztottak, majd miután a férfi elaludt a nő a házból eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel, valamint a sértett arany nyakláncát - írja a Police.hu.

A két férfi felejentést tett, a Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás uátn a feltételezett elkövetőt október 3-án egy budapesti szórakozóhelyen elfogták. A nyomozók a 27 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a 27 éves nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Várják azon sértettek jelentkezését, akik a közelmúltban hasonló eseményeket tapasztaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.